Saw palmetto 540 mg, 100 κάψουλες
Saw palmetto 540 mg, 100 κάψουλες
Saw palmetto 540 mg, 100 κάψουλες
Saw palmetto 540 mg, 100 κάψουλες

Saw palmetto 540 mg, 100 κάψουλες

SWA30
10,41 €

Το Saw Palmetto διαθέτει όλο το φάσμα των φυσικών ενώσεων από αυτό το φρούτο, πολλές από τις οποίες είναι γνωστές για τις ιδιότητες υποστήριξης του προστάτη.

 

Είδε Palmetto

Το Saw Palmetto (Serenoa repens) είναι ένας φοίνικας χαμηλής ανάπτυξης που προέρχεται από τις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μούρα Saw Palmetto διαθέτουν όλο το φάσμα των φυσικών ενώσεων αυτού του φρούτου, πολλές από τις οποίες είναι γνωστές για τις ιδιότητες υποστήριξης του προστάτη, συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών, των στερολών και των λιπαρών οξέων.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: Saw palmetto, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (1 κάψουλα): Saw palmetto - 540 mg

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα ημερησίως.

 

Καθαρό βάρος: 66g - 100 κάψουλες

 

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής υγείας.

 

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.