Βιταμίνη Β2 60 κάψουλες

Βιταμίνη Β2 60 κάψουλες

FM35
7,74 €
Η βιταμίνη Β2 βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, διατηρεί υγιές το δέρμα και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κούρασης. Μία κάψουλα περιέχει 40 mg βιταμίνης Β2 (ριβοφλαβίνη) και 273 mg ινουλίνης.

 

Bicaps Βιταμίνη Β2

Η βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για την έκκριση κορτιζόλης, η οποία είναι μια ορμόνη με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Η βιταμίνη Β2 επηρεάζει την παραγωγή νευροδιαβιβαστών (σεροτονίνη, ντοπαμίνη και αμινοβουτυρικό οξύ), διασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθά επίσης στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.


Το BIOCAPS B2 περιέχει μια φυσική κάψουλα πουλλουλάνης. Η πουλλουλάνη λαμβάνεται μέσω μιας φυσικής διαδικασίας ζύμωσης. Δεν χρησιμοποιούνται ζωικές πρώτες ύλες κατά την παραγωγή, επομένως η κάψουλα είναι κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans. Τα προϊόντα δεν περιέχουν τεχνητά πληρωτικά, αντιπηκτικά και βαφές, όπως: στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, διοξείδιο του τιτανίου κ.λπ.


Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

FORMEDS Sp. ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Η εταιρεία FORMEDS Sp. Η z oo ειδικεύεται στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σε καθαρή μορφή σκόνης χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, χρώματα και γλυκαντικά. Προσφέρει φυσικά, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα. Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι σύμφωνα με το σύστημα HACCP. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της προέρχονται από αξιόπιστους Ευρωπαίους προμηθευτές.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: ινουλίνη (ρίζα κιχωρίου), πουλλουλάνη (κέλυφος κάψουλας), βιταμίνη Β2 (φυβοφλαβίνη).

Ημερήσια μερίδα - 1 κάψουλα περιέχει (πρόσληψη αναφοράς%):

  • ινουλίνη - 273 mg
  • βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) - 40 mg (2857%)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Καθαρό περιεχόμενο: 60 κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ημερήσιες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.