Φυσική βιταμίνη Ε 400IU, 100 κάψουλες

Φυσική βιταμίνη Ε 400IU, 100 κάψουλες

SWA10
13,72 €

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα λιπαρά οξέα πριν από την οξείδωση τους. Επιπλέον, αποτρέπει την πρόωρη διάσπαση των ερυθροκυττάρων και εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου από τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε όλα τα κύτταρα του σώματος.

 

Φυσική βιταμίνη Ε

 

 

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα λιπαρά οξέα πριν από την οξείδωση τους. Επιπλέον, αποτρέπει την πρόωρη διάσπαση των ερυθροκυττάρων και εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου από τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Η βιταμίνη Ε έχει άμεση επίδραση στην απόδοση των μυών. Υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την κυτταρική απόκριση και βελτιώνει τη λειτουργία των Τ λεμφοκυττάρων.

 

 

Swanson ®

 

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγων βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Συμπλήρωμα διατροφής


Συστατικά: Βιταμίνη Ε, ζελατίνη (κάψουλα), γλυκερίνη (υγραντική ουσία), σογιέλαιο , καθαρό νερό.

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (1 κάψουλα): Βιταμίνη Ε (D-άλφα τοξοπολική οξική) - 267 mg ισοδύναμο άλφα-τοκοφερόλης (2216% της ημερήσιας τιμής πρόσληψης αναφοράς)

 

Χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος

Καθαρό βάρος: 56 g - 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο μέρος για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.