• Νέο
Glucosamine HCl 1500 mg, 100 δισκία
Glucosamine HCl 1500 mg, 100 δισκία
Glucosamine HCl 1500 mg, 100 δισκία
Glucosamine HCl 1500 mg, 100 δισκία

Glucosamine HCl 1500 mg, 100 δισκία

Swanson
SWA209
17,25 €

Η γλυκοζαμίνη HCl παρέχει θεμελιώδη υποστήριξη για τον χόνδρο που απορροφά τους κραδασμούς που σας επιτρέπει να κινείστε άνετα.

 

Glucosamine HCl 1500 mg

Η γλυκοζαμίνη HCl είναι ένα απλό αμινοζάχαρο που υπάρχει φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Ως συστατικό ενός υγρού που είναι λιπαντικό στις αρθρώσεις, ενισχύει τις αρθρώσεις, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και βοηθά στην αναδόμηση του χόνδρου μετά από τραυματισμούς. Παρέχει θεμελιώδη υποστήριξη στον χόνδρο που απορροφά τους κραδασμούς που σας επιτρέπει να κινείστε άνετα.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: HCl γλυκοζαμίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (φυτική ίνα), στεατικό οξύ, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, πυρίτιο, επικάλυψη τροφίμων. Περιέχει καρκινοειδή (καβούρι, αστακό, γαρίδες).

1 δισκίο περιέχει:

1500 mg - Glucosamine HCl


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (2 ταμπλέτες):

3 g - Glucosamine HCl


Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 ταμπλέτα 1 - 2 φορές την ημέρα. Πρέπει να λαμβάνεται με νερό.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 100 ταμπλέτες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.