• Νέο
Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη & MSM, 120 ταμπλέτες

Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη & MSM, 120 ταμπλέτες

Swanson
SWA211
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
15,41 €

Γλυκοζαμίνη Χονδροϊτίνη MSM μπορεί να υποστηρίξει τις διαδικασίες που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση του μυοσκελετικού συστήματος, αλλά και του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

 

Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη & MSM

Η Glucosamine, Chondroitin & MSM περιέχει 3 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν την καθημερινή διατροφή των ενηλίκων που θέλουν να φροντίσουν την υγεία των αρθρώσεων, των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών τους. Η γλυκοζαμίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των αμινο σακχάρων, ένα παράγωγο της γλυκόζης. Για την παραγωγή του παρασκευάσματος χρησιμοποιήθηκε αλάτι: θειική γλυκοζαμίνη 2KCl φυσικής προέλευσης, που λαμβάνεται από καρκινοειδή. Η χονδροϊτίνη είναι επίσης μια οργανική χημική ένωση, αλλά ανήκει στην ομάδα των γλυκοζαμινογλυκανών. Φυσικά, η χονδροϊτίνη μπορεί να ληφθεί μόνο από δύο πηγές: τον χόνδρο του βοείου κρέατος και τον χόνδρο καρχαρία. Τα δισκία Swanson® περιέχουν ένα άλας - θειική χονδροϊτίνη. Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) είναι μια φυσική οργανική ένωση θείου.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, MSM, διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, συνδετικό: ανθρακικό ασβέστιο, αντισυσσωματικός παράγοντας: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, συνδετικό: λιπαρά οξέα, σταθεροποιητής: καρβοξυμεθυλοκυτταρινικό νάτριο, γλυκερίνη υδροπροπυρηνωμένη.

1 δισκίο περιέχει:

250 mg - Θειική γλυκοζαμίνη (από οστρακοειδή)

200 mg - Χονδροϊτίνη

150 mg - MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνιο)

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (6 ταμπλέτες):


1500 mg - Θειική γλυκοζαμίνη (από οστρακοειδή)

1200 mg - Χονδροϊτίνη

900 mg - MSM (μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο)Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 3 ταμπλέτες 2 φορές την ημέρα. Πρέπει να λαμβάνεται με νερό.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 120 ταμπλέτες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.