Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού EGCG 400 mg, 90 κάψουλες

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού EGCG 400 mg, 90 κάψουλες

Now Foods
NOW01
12,32 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Το EGCG Green Tea Extract είναι εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που περιέχει 200 mg EGCG (πολυφαινόλη επιγαλοκατεχίνη γαλλική). Η ένωση EGCG έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και E και είναι γνωστή για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες.

 

EGCG

Το EGCG Green Tea Extract είναι εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που περιέχει 200 mg EGCG (γαλφατική πολυφαινόλη επιγαλοκατεχίνης). Η ένωση EGCG έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και E και είναι γνωστή για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού EGCG έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των κυττάρων και στη ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου. Μελέτες έχουν δείξει ότι το EGCG αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των Τ-λεμφοκυττάρων - κυττάρων στο ανοσοποιητικό σύστημα, κυρίως υπεύθυνα για την αναστολή μιας αυτοάνοσης αντίδρασης.

Τώρα Foods ®

Τώρα η Foods ® είναι αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1948 και είναι ένας από τους ηγέτες στην αγορά. Τα προϊόντα της Now Foods ® παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis) (φύλλα) (τυποποιημένο εκχύλισμα) (ελάχ. 80% και 50% κατεχίνες, EGCG (επιγαλοκατεχίνη γαλλική) -200 mg) - 400 mg (4 mg της φυσικής καφεΐνης). Πράσινο τσάι χωρίς καφεΐνη (Camellia sinensis) (φύλλα) 50 mg.

Καθαρό βάρος: 90 κάψουλες

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη (ενήλικες): 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση με τροφή.

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα GMP.

Νέο
Bartonella Buhner-Protocol
rating 10
2022-09-07
Heidi
very good product

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.