Ιαπωνική σκόνη knotweed (Nuherbs Co.) (453,5g) nuherbs Co. - 1 View larger

Ιαπωνική σκόνη knotweed (Nuherbs Co.) (453,5g)

NUHP03

New product

Το ιαπωνικό knotweed (Polygonum cuspidatum) διεγείρει και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το βότανο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Οι δραστικές ουσίες του Polygonum cuspidatum διέρχονται από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα όπου ασκούν δράση κατά των βακτηρίων Borrelia.

More details

This product is no longer in stock

31,53€

Volume discounts

QuantityDiscountYou Save
3 3% Up to 2,84€
5 5% Up to 7,88€
10 10% Up to 31,53€

More info

Ιαπωνικά knotweed

Λατ. Polygonum cuspidatum

Κινεζικό όνομα: Χου Ζανγκ

 

Το ιαπωνικό knotweed (Polygonum cuspidatum) διεγείρει και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το βότανο έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Οι δραστικές ουσίες του Polygonum cuspidatum διέρχονται από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα όπου ασκούν δράση κατά των βακτηρίων Borrelia. Το βότανο προστατεύει ειδικά τον εγκέφαλο από φλεγμονώδεις βλάβες, μικροβιακές ενδοτοξίνες και βακτηριακές λοιμώξεις. Το ιαπωνικό knotweed χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στη θεραπεία της νευροβορλίωσης.

Nuherbs Co.

Η Nuherbs Co. είναι ο κορυφαίος Αμερικανός εισαγωγέας υψηλής ποιότητας εργαστηριακών φαρμακευτικών τύπων, κινεζικών βοτάνων, προμήθειες κινεζικής ιατρικής και άλλων ειδικών προϊόντων. Η Nuherbs Co. είναι ένας από τους πιο γνωστούς προμηθευτές κινεζικών βοτάνων στην αμερικανική αγορά. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1979.

Συστατικά: ρίζα Polygonum cuspidatum (ρίζωμα), σκόνη

Καθαρό βάρος: 453,5 g

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Κριτικές

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε μια κριτική