Χαλκός 2 mg, 60 κάψουλες (Swanson)
Χαλκός 2 mg, 60 κάψουλες (Swanson)
Χαλκός 2 mg, 60 κάψουλες (Swanson)
Χαλκός 2 mg, 60 κάψουλες (Swanson)

Χαλκός 2 mg, 60 κάψουλες (Swanson)

SWA02
3,11 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και μαζί με τον σίδηρο εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων σε νευρικούς ιστούς υποξίας.

 

Χαλκός

 

Ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και μαζί με τον σίδηρο εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων σε νευρικούς ιστούς υποξίας. Αυτό το στοιχείο επηρεάζει τον εγκέφαλο και τη μετάδοση των νευρικών παλμών καθώς και το επίπεδο των νευροδιαβιβαστών. Ο χαλκός ενισχύει την ανοσία και προστατεύει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες.

 

 

Swanson ®

 

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγων βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: Χαλκός, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι και μακρύ πιπέρι, αλεύρι ρυζιού, ζελατίνη (κάψουλα), στεατικό μαγνήσιο (αντιπηκτικός παράγοντας).

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα): Χαλκός - 2 mg

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα ημερησίως.

Καθαρό βάρος: 15 g - 60 κάψουλες

 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ημερήσιες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

Νέο
Very satisfied
rating 10
2022-09-07
Heidi
Hard to find. Very good product.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.