Άλφα Λιποϊκό Οξύ R-ALA 200 mg, 60 δισκία

Άλφα Λιποϊκό Οξύ R-ALA 200 mg, 60 δισκία

ALI23
12,09 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 5/10 Αριθμός κριτικών: 1

Το άλφα-λιποϊκό οξύ είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά.

 

Άλφα λιποϊκό οξύ R-ALA 200 mg

Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, επομένως επηρεάζει την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Υποστηρίζει τη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού και υποστηρίζει τη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης στο σωστό επίπεδο.

Στη φύση, μόνο το R-εναντιομερές είναι βιοδιαθέσιμο.

Ως αποτέλεσμα της χημικής σύνθεσης, λαμβάνεται ένα ρακεμικό μείγμα δύο ισομερών R και S, το οποίο πωλείται με την ονομασία ALA (άλφα λιποϊκό οξύ). Ωστόσο, το εναντιομερές S είναι πρακτικά άχρηστο, είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό από ένα τέτοιο μείγμα.

Το δημοφιλές οξύ ALA δεν έχει αξιοσημείωτη αναλογία του εναντιομερούς R προς S και παρά τη μέγιστη επιτρεπόμενη δόση των 600 mg του ρακεμικού (ρακεμικού, δηλ. ένα ισομοριακό μείγμα ισομερών της ίδιας ένωσης (R-ALA και S -ALA), δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το περιεχόμενο της ενεργητικής μορφής R σε αυτήν.

Το R-ALA είναι μια πρώτη ύλη καθαρισμένη από το δεύτερο S-εναντιομερές, που περιέχει το καθαρό R-εναντιομερές που απαντάται φυσικά στη φύση. Λόγω της περιεκτικότητάς του στη μορφή R και της υψηλής δραστικότητας, η μέγιστη ημερήσια δόση ορίστηκε στα 300 mg για το καθαρό εναντιομερές R.

 

MedicaLine

Η MedicaLine είναι Πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine είναι ιδιοκτήτης της επωνυμίας συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα της μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: διογκωτικός παράγοντας: φωσφορικό ασβέστιο, άλφα λιποϊκό οξύ (R-ALA), αντισυσσωματικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου, τάλκης .

Περιεχόμενο στη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα) (%RWS-Αναφορά ημερήσιας πρόσληψης %):

Συστατικά

1 δισκίο

2 ταμπλέτες

Άλφα λιποϊκό οξύ (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, με το γεύμα.

 

Καθαρό βάρος: 60 ταμπλέτες

  

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

 

 

 

Νέο
Vaikea niellä
rating 5
2023-03-22
Jokke
Todella vaikeita niellä, vaikka halkaiseekin pienemmäksi.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.