Εκχύλισμα Bacopa monnieri 50%, 500 mg, 100 Vege Caps

Εκχύλισμα Bacopa monnieri 50%, 500 mg, 100 Vege Caps

Aliness
ALI34
11,60 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Αρχικά ονομαζόταν Brahmi, που σημαίνει ιερό, ιερό και θεϊκό, σήμερα το Bacopa θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά γνωστά προσαρμογόνα, ενισχύοντας τη σαφήνεια της σκέψης και την ηρεμία.

 

Εκχύλισμα Bacopa monnieri 50%, 500 mg

 

Αρχικά ονομαζόταν Brahmi, που σημαίνει ιερό, ιερό και θεϊκό, σήμερα ο Bacopa θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά γνωστά προσαρμογόνα, ενισχύοντας τη σαφήνεια της σκέψης και την ηρεμία.

Το προϊόν Aliness περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση 50% bacosides. Το Bacopa πρέπει να είναι ινδικής καταγωγής. Η Aliness εγγυάται την ποιότητα ενός από τους κορυφαίους παραγωγούς αυτής της ουσίας - Akay από την Ινδία.

MedicaLine

Η MedicaLine είναι πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που λειτουργεί στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει τη μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη, καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: Bacopa monnieri εκχύλισμα 50% τυποποιημένο για βακοσίδες, κέλυφος καψακίου: (συνδετικό: υδροξυπροπυλο μεθυλοκυτταρίνη).

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):

Εκχύλισμα Bacopa monnieri 50% - 500 mg

συμπεριλαμβανομένων των bacosides - 250 mg

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη:   1 κάψουλα καθημερινά κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

 

Καθαρό βάρος: 100 κάψουλες

 

Αποθήκευση:   Προστατέψτε το από το φως, αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή:   Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο επίδομα σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

 

 

 

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.