Μηλικό οξύ, 30 κάψουλες

Μηλικό οξύ, 30 κάψουλες

VIR02
Obecnie brak na stanie
8,37 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 9/10 Αριθμός κριτικών: 1
Το μηλικό οξύ είναι ένα συμπύκνωμα της δραστικής ουσίας που βρίσκεται στο ξύδι μηλίτη .

 

Μηλικό οξύ

Το μηλικό οξύ είναι ένα συμπύκνωμα της δραστικής ουσίας που βρίσκεται στο ξύδι μηλίτη. Αυτόνομη παρουσίαση αυτού του χρήσιμου καταλύτη που προέρχεται από μήλο στον ενεργειακό κύκλο Krebs. Βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση και χρήση ορυκτών.

Διατροφή Viridian

Η Viridian Nutrition ιδρύθηκε το 1999 στο Northamptonshire του Ηνωμένου Βασιλείου, από τον Cheryl Thallon. Στην καρδιά του Viridian Nutrition υπάρχει μια φιλοσοφία που φροντίζει για την κίνηση των φυσικών προϊόντων που υποστηρίζει τη βιολογική ανάπτυξη, τον ουσιαστικό χαρακτήρα της υγείας και των καταστημάτων ολόκληρων τροφίμων, την σεβαστή διατήρηση των αρχαίων παραδόσεων υγείας και την ευαίσθητη εισαγωγή καινοτόμων συμπληρωματικών τροφίμων, συμπληρωμάτων και εννοιών .

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Μηλικό οξύ , πηκτικός παράγοντας: υδροξυπροπυλ μεθυλοκυτταρίνη

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα): Μηλικό οξύ - 500 mg

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: λαμβάνετε μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Καθαρό βάρος: 3 0 κάψουλες

 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.