Βιταμίνη Β6 (P-5-P) 25 mg, 100 δισκία

Βιταμίνη Β6 (P-5-P) 25 mg, 100 δισκία

Aliness
ALI07
6,25 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCl), που βρίσκεται σε συμβατικά συμπληρώματα, παίζει καθοριστικό ρόλο σε πολλές διαδικασίες ζωής.

 

Βιταμίνη Β6 (P-5-P) 25 mg, 100 δισκία

 

Η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCl), που βρίσκεται σε συμβατικά συμπληρώματα, παίζει καθοριστικό ρόλο σε πολλές διαδικασίες ζωής. Το 5'-φωσφορικό πυριδοξάλη είναι η μεταβολικά ενεργή μορφή της βιταμίνης Β6 που έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα ζωντανά λιπίδια και τις πρωτεΐνες από τις αντιδράσεις γλυκοζυλίωσης. Η γήρανση οδηγεί στο σχηματισμό τελικών προϊόντων προηγμένης γλυκοζυλίωσης (AGEs) σε όλο το σώμα.   Το κεντρικό νευρικό σύστημα βασίζεται επίσης στο Β6 στην παραγωγή σεροτονίνης, ενός κρίσιμου νευροδιαβιβαστή.

 

MedicaLine

Η MedicaLine είναι πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που λειτουργεί στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει τη μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη, καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά:   Βιταμίνη Β6 (Ρ-5-Ρ πυριδοξαλο-5-φωσφορική), παράγοντας διόγκωσης: φωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, αντι-συσσωματωτικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου.

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα) (% RWS-Ημερήσια πρόσληψη αναφοράς%): Βιταμίνη B6 (P-5-P πυριδοξαλο-5-φωσφορικό) - 25 mg (* 1785%)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη:   Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Καθαρό βάρος: 100 δισκία

Αποθήκευση:   Προστατέψτε το από το φως, αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο από μικρά παιδιά.

Προσοχή:   Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο επίδομα σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

 

 

Νέο
Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tabletter
rating 10
2023-05-20
Albina
Bra produkt, Rekommenderar

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.