Χηλικός ψευδάργυρος 15mg, 100 δισκία

Χηλικός ψευδάργυρος 15mg, 100 δισκία

ALI12
6,16 €
rating Διαβάστε το 3 κριτικές
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 3

Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει 15 mg χηλικού ψευδαργύρου (χηλικό άλας).

 

Χηλικός ψευδάργυρος 15 mg

Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει 15 mg χηλικού ψευδαργύρου (χηλικό άλας).

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του σώματος. Υποστηρίζει την ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος συμμετέχοντας στην ανάπτυξη των Τ λεμφοκυττάρων. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των υδατανθράκων. Βελτιώνει επίσης τις πνευματικές ικανότητες, αποτρέπει την άνοια και υποστηρίζει τη θεραπεία της κατάθλιψης. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος προστατεύει τα κύτταρα από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών.

MedicaLine

Η MedicaLine είναι πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που λειτουργεί στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει τη μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη, καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά:   διογκωτικός παράγοντας - φωσφορικό ασβέστιο, ψευδάργυρος (διγλυκινικός ψευδάργυρος), αντιπηκτικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου.

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα) (% RWS-ημερήσια πρόσληψη αναφοράς): Ψευδάργυρος (Διγλυκινικός ψευδάργυρος) - 15 mg (* 150%)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη:   1 δισκίο ημερησίως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Αποθήκευση:   Προστατέψτε το από το φως, αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο από μικρά παιδιά.

Προσοχή:   Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο επίδομα σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

Νέο
Seems good
rating 10
2023-05-22
Alva K
Have not tried it yet, because I had another bottle of zinc still left. The ingredients in it looks clean and good.
rating 10
2020-09-08
Apostolos
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.