Ιαπωνικό Knotweed Standartized σε 10% Resveratrol, 500mg, 500 κάψουλες

25-O7XD-B2WH

New product

Το ιαπωνικό knotweed διεγείρει και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το φυτό είναι μια πλούσια πηγή ρεσβερατρόλης, η οποία διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.

More details

rating Διαβάστε το 8 σχόλια
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός αξιολογήσεων: 8

53,12€

Volume discounts

Quantity Discount You Save
3 3% Up to 4,78€
5 5% Up to 13,28€
10 10% Up to 53,12€

More info

Ιαπωνικά knotweed

Λατ. Polygonum cuspidatum

Κινεζικό όνομα: Χου Ζανγκ

 

 

Το ιαπωνικό knotweed διεγείρει και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το φυτό είναι μια πλούσια πηγή ρεσβερατρόλης, η οποία διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Εκτός από τη ρεσβερατρόλη, ολόκληρο το φυτό περιέχει πολλές δραστικές ουσίες που έχουν αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες κατά της σπειροχαίτης της νόσου του Lyme. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το ιαπωνικό knotweed ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία της νόσου του Lyme και των λοιμώξεων. Οι ουσίες που περιέχονται στο Polygonum cuspidatum είναι ικανές να διασχίσουν το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και να επηρεάσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα όπου προστατεύουν τον εγκέφαλο από μεταφλεγμονώδεις βλάβες, μικροβιακές ενδοτοξίνες και βακτηριακές λοιμώξεις. Επιπλέον, το ιαπωνικό knotweed διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στις αρθρώσεις, τον εγκέφαλο, τα μάτια, την καρδιά και το δέρμα. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το φυτό ιδιαίτερα χρήσιμο για τη θεραπεία της νόσου του Lyme, καθώς διευκολύνει τη ροή του αίματος σε περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν από ουσίες που σκοτώνουν τους σπιροχέτες. Λειτουργεί μαζί με φαρμακευτικά προϊόντα και βότανα, καθιστώντας ευκολότερο για αυτούς να φτάσουν στο Borrelia spirochetes.

 

 

Lymeherbs

Συμπλήρωμα διατροφής


Συστατικά: Ιαπωνικό εκχύλισμα ριζώματος knotweed (Polygonum cuspidatum) τυποποιημένο σε 10% ρεσβερατρόλη, κάψουλα: υπρομελλόζη.

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα): Εκχύλισμα ριζώματος ιαπωνικών knotweed (Polygonum cuspidatum) τυποποιημένο σε 10% ρεσβερατρόλη - 500 mg

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: παίρνετε μία κάψουλα την ημέρα.

Σημείωση: Η προτεινόμενη συνιστώμενη πρόσληψη είναι γενική και ΔΕΝ είναι σύμφωνη με το πρωτόκολλο του Stephen Buhner. Η προτεινόμενη πρόσληψη σύμφωνα με τον Stephen Buhner είναι συνήθως πολύ υψηλότερη από τη συνιστώμενη πρόσληψη που αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Εάν θέλετε να μάθετε τη συνιστώμενη πρόσληψη σύμφωνα με τον Stephen Buhner, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθαρό βάρος: 500 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

 

Κριτικές

Φιλτράρετε τις κριτικές
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Επαναφορά

rating
rating
rating
bartonella
Polecam
rating
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating
Good!
rating
rating
rating
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind