• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
17,04 € 21,30 € -20%
D-ριβόζη - ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία για τη δημιουργία του ATP, ενός «καθολικού» ενεργειακού μορίου στο σώμα.

 

D-Ribose

Η D-ριβόζη είναι βασικό συστατικό του ATP, το οποίο δρα ως ο κύριος φορέας χημικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα και χρησιμοποιείται στον μεταβολισμό των κυττάρων. Όταν υπάρχουν μειώσεις στη διαθεσιμότητα οξυγόνου ή ελλείψεις στην οδό παραγωγής ενέργειας, η ζήτηση για ATP γίνεται μεγαλύτερη από το διαθέσιμο επίπεδό της. Τέτοιες καταστάσεις μπορεί να προκληθούν από παθολογικές καταστάσεις καθώς και από υπερεντατική προπόνηση ή αναποτελεσματική εργασία των αναγεννητικών συστημάτων του οργανισμού.

Η D-Ribose είναι εντελώς φυσική και παράγεται με διαδικασία ζύμωσης. Διαθέτει επίσης το υψηλότερο επίπεδο καθαρότητας, πιστοποιητικό FDA GRAS, NON-GMO, επιστημονικά επιβεβαιωμένο και προστατευμένο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Kenay ® AG

Η Kenayag είναι μια πολωνική εταιρεία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορεί στην αγορά από το 1991. Τα προϊόντα Keney® AG περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης από βιολογική γεωργία.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: d-ριβόζη

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 μεζούρα - 5 g)
d-ριβόζη 5γρ

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 μεζούρα μία φορά την ημέρα με το γεύμα. Η D-ριβόζη έχει μια φυσικά ήπια γλυκιά γεύση και μπορεί να αναμιχθεί με νερό ή άλλο ποτό.

Καθαρό βάρος: 150g

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.