ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 mld., 60 vege caps.

Aliness
ALI41
23,76 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1
Το συμπλήρωμα διατροφής ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance περιέχει 20 δισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια σε κάθε κάψουλα.

 

ProbioBalance

Το συμπλήρωμα διατροφής ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance περιέχει 20 δισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια σε κάθε κάψουλα. Κάθε βακτήριο καλύπτεται με ένα διπλό στρώμα λιπιδίων, παρέχοντας ένα αποτελεσματικό φράγμα, επιτρέποντας στα βακτήρια να περάσουν με ασφάλεια μέσα από το όξινο περιβάλλον του στομάχου για να φτάσουν στα έντερα ανέπαφα, όπου πρόκειται να παρουσιάσει τη βιολογική του δραστηριότητα.

MedicaLine

Η MedicaLine είναι Πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει την επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα της μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, βακτηριακό κέλυφος: εστέρες γλυκερίνης των λιπαρών οξέων υδροχλωρικής οξέων,

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1-2 κάψουλες ημερησίως με το γεύμα.

Καθαρό βάρος: 60 κάψουλες Vege

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.


Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.