Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
29,10 €

Το Lactibiane Immuno υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι ένα ειδικά επιλεγμένο προβιοτικό που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και τον εντερικό φραγμό.

 

Lactibiane Immuno

Το Lactibiane Immuno υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι ένα ειδικά επιλεγμένο προβιοτικό που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και τον εντερικό φραγμό. Η παρουσία όλων των συστατικών που αλληλοσυμπληρώνονται επιτρέπει στον οργανισμό να ενεργεί σε πολλά επίπεδα αμυντικών μηχανισμών και να τους ενισχύει αποτελεσματικά.

Το Lactibiane Immuno περιέχει ένα μείγμα βακτηρίων γαλακτικού οξέος των ακόλουθων μικροβιακών στελεχών: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Συνιστάται για συμπλήρωμα σε:

  •         ανοσοανεπάρκειες,
  •         επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις,
  •         πρόληψη στοματικών λοιμώξεων.

PiLeJe

Η Groupe PiLeJe είναι μια γαλλική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1991. Η PiLeJe προσφέρει μόνο προϊόντα φυσικής προέλευσης σε δόσεις που συνάδουν με τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου σώματος και χαρακτηρίζονται από βέλτιστη αφομοίωση του γαστρεντερικού σωλήνα.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: βακτήρια γαλακτικού οξέος: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, βιταμίνες C και D3, διογκωτικός παράγοντας: φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, ινουλίνη κιχωρίου, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, λακτόζη, γλυκαντική πρωτεΐνη γάλακτος .

Μέσες τιμές σε 1 ταμπλέτα
Βακτήρια γαλακτικού οξέος 2,10 9 cfu

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 παστίλια την ημέρα. Μην το παίρνετε με ένα γεύμα.

Καθαρή περιεκτικότητα: 19g - 30 παστίλιες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Cuation: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.