Συσκευασία 3 τεμαχίων Marine Collagen Peptide 2100 άοσμο Zarapharm - 1 View larger

Συσκευασία 3 τεμαχίων Marine Collagen Peptide 2100 άοσμο

INP01

New product

Συσκευασία 3 τεμαχίων Marine Collagen Peptide 2100 άοσμο. Το πακέτο είναι αρκετό για θεραπεία 3 μηνών.

Περισσότερο

72,08€

Instead of 94,50€

Περισσότερο

Το Marine Collagen Peptide 2100 είναι ένα φυσικό θαλάσσιο κολλαγόνο από δέρμα ψαριού που παράγεται από τη γαλλική εταιρεία Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Το υψηλής ποιότητας θαλάσσιο κολλαγόνο εξάγεται από ιστούς ψαριών βαθέων υδάτων με βάση τη διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης. Το Dietary Supplement Marine Collagen Peptide 2100 περιέχει βιταμίνη C και εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου, λόγω του οποίου έχει θετική επίδραση στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων. Βοηθά επίσης στην ανοικοδόμηση του αρθρικού χόνδρου που έχει υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια εκφυλιστικών ασθενειών καθώς επίσης και ανακουφίζει από τον πόνο και τη φλεγμονή των αρθρώσεων και των οστών.

Το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού και ένα βασικό συστατικό της ινώδους (ίνας) των οστών, των τενόντων, του χόνδρου, του δέρματος και των δοντιών. Το κολλαγόνο από τα δέρματα των θαλάσσιων ψαριών είναι πιο αποτελεσματικό από το κολλαγόνο που εξάγεται από δερματικά θηλαστικά. Τα σωματίδια του είναι μικρότερα, επομένως λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την κανονική σύνθεση κολλαγόνου. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, τη διατήρηση και την αναγέννησή του. Η βιταμίνη C επηρεάζει το τελικό σχήμα και τη δομή των ινών κολλαγόνου. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, η βιταμίνη C έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων και του μυελού. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τα παρασκευάσματα κολλαγόνου προκειμένου να δράσει με τον κατάλληλο τρόπο.

Αγριο τριαντάφυλλο

Το Rosehip είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, καθώς και πολλά άλλα συστατικά που επηρεάζουν θετικά τη λειτουργία του σώματος. Επιπλέον, έχει βακτηριοκτόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μειώνουν τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας παρέχοντας ανακούφιση από τον πόνο και βελτιώνοντας την κινητικότητα των προσβεβλημένων αρθρώσεων. Τα δραστικά συστατικά του εκχυλίσματος τριαντάφυλλου προστατεύουν την κυτταρική μεμβράνη, η οποία βοηθά στην οικοδόμηση χόνδρου και αποτρέπει τον εκφυλισμό.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά (περιεχόμενο 1 φακελάκι): Θαλασσινό κολλαγόνο - 1000 mg, βιταμίνη C - 860 mg, εκχύλισμα ροδαλού νερού, Rosa canina L., DER 4: 1 τυποποιημένο για το 70% της βιταμίνης C - 200 mg συμπεριλαμβανομένων 140 mg βιταμίνης C.

Το προϊόν δεν περιλαμβάνει πληρωτικά: (π.χ. τροποποιημένο άμυλο, λακτόζη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), επικαλυπτικές ουσίες (π.χ. πολυεστέρες μεθακρυλικού οξέος), συνδετικά (π.χ. ζελατίνη, ακακία, ζεΐνη), λιπαντικά (π.χ. στεατικό μαγνήσιο), αποσαθρωτικά (π.χ. οργανικά οξέα, ανθρακικά άλατα), προσροφητικά (π.χ. μπεντονίτης, λευκός πηλός), βαφές (π.χ. λευκό τιτάνιο), γλυκαντικά (ζάχαρη, ξυλιτόλη, ασπαρτάμη), αρώματα, πλαστικοποιητές, κεριά.

Συσκευασία: 30 φακελάκια

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 φακελάκι την ημέρα

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικαταστάσεις) μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Pack content

Κριτικές

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε μια κριτική