Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες
Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες
Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες
Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες
Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες
Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες

Υαλουρονικό Οξύ 50 mg, 120 κάψουλες

NOW36
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
28,03 €

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σημαντικό συστατικό του αρθρικού υγρού, όπου δρα ως λιπαντικό και παίζει ρόλο στην αντίσταση στις δυνάμεις συμπίεσης.

 

Υαλουρονικό Οξύ 50 mg


 

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ένωση που βρίσκεται σε κάθε ιστό του σώματος και η υψηλότερη συγκέντρωση βρίσκεται σε συνδετικούς ιστούς όπως το δέρμα και ο χόνδρος. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σημαντικό συστατικό του αρθρικού υγρού που δρα ως λιπαντικό και παίζει ρόλο στην αντίσταση στις δυνάμεις συμπίεσης. Το MSM έχει προστεθεί σε αυτό το προϊόν ως φυσική ένωση θείου, προσφέροντας τις χημικές συνδέσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη διατήρηση του συνδετικού ιστού στο ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του χόνδρου των αρθρώσεων.

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Μ αιθυλοσουλφονυλομεθάνιο, υαλουρονικό νάτριο, h υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), στεατικό οξύ (φυτική πηγή) και διοξείδιο του πυριτίου.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (2 κάψουλες):

10 mg - Νάτριο (από υαλουρονικό νάτριο)

100 mg - Υαλουρονικό οξύ (από υαλουρονικό νάτριο)

900 mg - MSM (μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 2 κάψουλες 1 έως 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 120 χορτοφαγικές κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.