Όροι Χρήσης

Στοιχεία της εταιρείας

 

 Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

Αριθμός ΦΠΑ: PL6342828337, Αριθμός εγγραφής εταιρείας: 243565136.

Διεύθυνση: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Πολωνία

 

ΓενικοίΌροι

Μπορείτενακάνετεπαραγγελίεςμέσωτουασφαλούςιστότοπουαγορώνμας www.lymeherbs.gr. Εναλλακτικά, μπορείτενακάνετεπαραγγελίεςστο email μας: contact@lymeherbs.gr.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Όλες οι αξιώσεις για σύντομη παράδοση ή διακοπές πρέπει να κοινοποιούνται εντός 3 ημερών από την παράδοση.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες. Οι πληροφορίες για την υγεία που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τις συζητήσεις με γιατρό ή άλλο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Συμφωνείτε ότι οι νόμοι της Δημοκρατίας της Πολωνίας διέπουν οποιαδήποτε χρήση αυτού του ιστότοπου, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη κανόνες που αφορούν σύγκρουση νόμων που θα εφαρμόζουν τους ουσιαστικούς νόμους άλλης δικαιοδοσίας, συμπεριλαμβανομένης της τυχόν διαφοράς που προκύπτει από τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς ή υλικό από αυτόν τον ιστότοπο.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που κάνετε μαζί μας. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράστηκαν ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη ή κάτω από την ίδια πιστωτική κάρτα ή / και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή / και αποστολής.

Η υποβολή των προσωπικών σας στοιχείων μέσω του καταστήματος διέπεται από την Πολιτική απορρήτου μας.

Περιστασιακά ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμολόγηση, προσφορές, προσφορές, χρεώσεις αποστολής προϊόντος, χρόνους διέλευσης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο είναι ανακριβής ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης της υποβολής της παραγγελίας σας) .

 

Επιστροφές / Επιστροφές χρημάτων / Ακυρώσεις

Μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος.

Σε περίπτωση καταγγελίας, στείλτε αμέσως τα ελαττωματικά προϊόντα στο κατάστημα μέσω ταχυδρομείου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν δέχεται δέματα που αποστέλλονται COD. Τα έξοδα που σχετίζονται με την αποστολή καταγγελίας θα σταλούν αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον Πελάτη αφού λάβει το δέμα και αποδεχτεί το παράπονο. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από απόδειξη αγοράς και συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής (μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα επιστροφής εδώ). Εάν η καταγγελία είναι δικαιολογημένη, το προϊόν θα αντικατασταθεί εάν είναι δυνατόν ή το κόστος του θα επιστραφεί στον πελάτη. Ελαττωματικά προϊόντα είναι προϊόντα με τεχνικά ελαττώματα. Ο χρόνος διεκπεραίωσης παραπόνων είναι έως και 14 εργάσιμες ημέρες, ωστόσο, το κατάστημα λαμβάνει όλα τα μέτρα για την επίλυση του παραπόνου το συντομότερο δυνατό. Εάν απορριφθεί η καταγγελία, τα αγαθά αποστέλλονται πίσω με έξοδα του πελάτη.

Εάν τα αγαθά επιστραφούν ανοιχτά, αλλά διαπιστωθεί ότι ΔΕΝ είναι κατεστραμμένα / ελαττωματικά, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε την τιμή αγοράς.

Κόστος επιστροφής: Λάβετε υπόψη ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μόνο τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ενός αντικειμένου όπου. σας στείλαμε λάθος αντικείμενο ή το αντικείμενο είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό. Δεν θα επιστρέψουμε τα ταχυδρομικά τέλη για αντικείμενα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν αποσταλεί για πλήρη επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας μαζί μας στο contact@lymeherbs.gr. Η επεξεργασία των επιστροφών θα πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω Przelewy24 (πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa / MasterCard), PayPal ή απευθείας τραπεζική μεταφορά.

 

 

Αποστολή / Παράδοση

Τυπική αποστολή: Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της αγοράς.

Για διεθνείς παραγγελίες, επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο για πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς εισαγωγής και τις άδειες. Όλα τα τιμολόγια, οι φόροι και τα τέλη αποτελούν ευθύνη του πελάτη.

Στην περίληψη παραγγελίας θα εμφανίζονται ξεχωριστές χρεώσεις για αποστολή.

Product added to wishlist
Product added to compare.