Rhodiola 500 mg, 60 Veg Κάψουλες

Rhodiola 500 mg, 60 Veg Κάψουλες

Now Foods
NOW17
28,03 €

Τώρα το Rhodiola περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας τριαντάφυλλου (Rhodiola rosea). Η ρίζα του τριαντάφυλλου είναι ένα τοπικό φυτό στις περιοχές της Αρκτικής και των Άλπεων της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

 

Ροδιόλα

Τώρα το Rhodiola περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας τριαντάφυλλου (Rhodiola rosea). Η ρίζα του τριαντάφυλλου είναι ένα τοπικό φυτό στις περιοχές της Αρκτικής και των Άλπεων της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Η Rhodiola rosea συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής κυκλοφορίας που σχετίζεται με την αποτελεσματικότητα της πνευματικής εργασίας, την ικανότητα αντίδρασης και τη βέλτιστη γνωστική δραστηριότητα. Υποστηρίζει την κατάσταση και την αποτελεσματικότητα στα αθλήματα αντοχής. Παρέχει προστασία κατά τη διάρκεια σωματικής πίεσης. Τονώνει το νευρικό σύστημα και έχει ευεργετική επίδραση στην κόπωση, τις διαταραχές ύπνου, και την έλλειψη όρεξης. Διεγείρει την αντίληψη, διατηρεί το μυαλό ενεργό και την αποτελεσματικότητα της εργασίας. Προστατεύει από το στρες και την υπέρταση, που έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα.

 

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συμπληρώματα: 1 κάψουλα - 500 mg εκχυλίσματος

Συστατικά: Εκχύλισμα ρίζας τριανταφυλλιάς Rhodiola (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidroside);

υλικό κάψουλας: παράγωγα κυτταρίνης. παράγοντας διόγκωσης: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. αντισυσσωματικός παράγοντας? άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων. άμορφο πυρίτιο.

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα ημερησίως με άδειο στομάχι.

Καθαρό βάρος: 60 χορτοφαγικές κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (υποκατάστατο) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.