Σουλφοραφάνη από φύτρα μπρόκολου 400μg, 100...

Σουλφοραφάνη από φύτρα μπρόκολου 400μg, 100 κάψουλες

ALI47
7,98 €
rating Διαβάστε το 3 κριτικές
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 3

Τα υψηλότερης ποιότητας βλαστάρια μπρόκολου σε σκόνη (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, τυποποιημένα σε 0,4% σουλφοραφάνη.

 

Σουλφοραφάνη από φύτρα μπρόκολου 400μg

 

Η σουλφοραφάνη είναι μια οργανική ένωση θείου που ανήκει στα ισοθειοκυανικά. Η φυσική του πηγή είναι όλα τα είδη σταυρανθών λαχανικών - λάχανο, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο και κουνουπίδι. Ωστόσο, είναι πιο άφθονο στο μπρόκολο, όπου θεωρείται ένα ιδιαίτερα πολύτιμο συστατικό για την υγεία.

Πιστεύεται ότι η περισσότερη σουλφοραφάνη βρίσκεται στο μπρόκολο, αλλά μόνο τα φύτρα του είναι ένας πραγματικός θησαυρός αυτού του πολύτιμου συστατικού. Η περιεκτικότητα σε σουλφοραφάνη στα φύτρα του μπρόκολου μπορεί να είναι έως και 30 φορές μεγαλύτερη από ό,τι σε ένα ώριμο φυτό! Εκτός από σουλφοραφάνη, τα λάχανα είναι επίσης πλούσια σε πολλές βιταμίνες (βιταμίνες A, C, E, K και B) και μικροστοιχεία (σίδηρος, φώσφορος, ψευδάργυρος, σελήνιο και μαγγάνιο), καθώς και σε μια σειρά από άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως π.χ. συνένζυμο Q10, καροτενοειδή ή φυτικές ίνες. Για το λόγο αυτό, αξίζει να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.

MedicaLine

Η MedicaLine είναι Πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει την επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα της μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: φύτρα μπρόκολου σε σκόνη (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® τυποποιημένο σε 0,4% σουλφοραφάνη, παράγοντας διόγκωσης (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη).

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (1 κάψουλα): BroccoPhane® σκόνη φύτρων μπρόκολου 100 mg, συμπεριλαμβανομένων: σουλφοραφάνη 400 μg

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα ημερησίως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Καθαρό βάρος: 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.