Folian Quatrefolic 400μg νέας γενιάς, 30 κάψουλες

Folian Quatrefolic 400μg νέας γενιάς, 30 κάψουλες

SWA34
4,81 €

Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει μια απίστευτα δραστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφή φυλλικού τετραφολικού οξέος με τη μορφή μεθυλοτετραϋδροφολικού οξέος, 400 μg του οποίου ισοδυναμούν με 800 μg του άλατος γλυκοζαμίνης του (6S)-5-μεθυλοτετραφολικού οξέος.

 

Folian Quatrefolic 400μg

Το Folian Quatrefolic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μια απίστευτα δραστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφή φυλλικού οξέος Quatrefolic με τη μορφή μεθυλοτετραϋδροφολικού οξέος, στο οποίο

400 μg είναι ισοδύναμα με 800 μg άλατος γλυκοζαμίνης του (6S)-5-μεθυλοτετραφολικού οξέος.

Τα σύγχρονα σκευάσματα περιέχουν μια πολύ καλά ανεκτή και απορροφήσιμη μορφή φυλλικού οξέος με τη μορφή του άλατος γλυκοζαμίνης του οξέος (6S)-5-MTHF.

Τα φολικά που χρησιμοποιούνται στο συμπλήρωμα Swanson είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικά επειδή περιέχουν καθαρό και εξαιρετικά ενεργό οξύ (6S)-5-MTHF, το οποίο δεν έχει αναχθεί σε μορφή άλατος.

Το φυσικό φολικό οξύ στα τρόφιμα είναι ενεργό, αλλά το τεχνητά παραγόμενο φολικό οξύ πρέπει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό σε 5-μεθυλοτετραϋδροφολικό (5-MTHF) για να χρησιμοποιηθεί.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι το φολικό οξύ υπόκειται σε μια πολύπλοκη διαδικασία αποδόμησης και παρά τη λήψη συμπληρωμάτων, μπορεί να έχετε σοβαρή ανεπάρκεια φολικού οξέος.

Αυτό οφείλεται στην ικανότητα του ατόμου να επεξεργάζεται αποτελεσματικά το φολικό οξύ σε βιοδραστική μορφή.

Η λήψη συμπληρωμάτων φυλλικού οξέος συνιστάται κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Λειτουργία:

  • Υποστηρίζουν τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος διατηρώντας τη σωστή παραγωγή αίματος και τα κατάλληλα επίπεδα ομοκυστεΐνης,
  • Βοηθούν στη διατήρηση των σωστών ψυχολογικών λειτουργιών,
  • Συμβάλλουν στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και κόπωσης, έχουν ευεργετική επίδραση στην ποιότητα του ύπνου,
  • Υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
  • Συμμετέχουν στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης,
  • Βοηθούν στη σωστή σύνθεση των αμινοξέων.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Τετραφολικό, καστανό ρυζάλευρο, κέλυφος κάψουλας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, αντιπηκτικά: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων και διοξείδιο του πυριτίου. 400 μg


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (1 κάψουλα): 400 μg φυλλικού οξέος - (6S)-5-μεθυλοτετραϋδροφολικό οξύ


Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Μία κάψουλα την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 30 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.