Acai 500 mg, 100 κάψουλες
Acai 500 mg, 100 κάψουλες
Acai 500 mg, 100 κάψουλες
Acai 500 mg, 100 κάψουλες
Acai 500 mg, 100 κάψουλες
Acai 500 mg, 100 κάψουλες

Acai 500 mg, 100 κάψουλες

NOW38
17,35 €

Το προϊόν περιέχει μόνο λυοφιλοποιημένα μούρα acai χωρίς διαλύτες για την καλύτερη διατήρηση της ακεραιότητας των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στο φρέσκο acai.

 

Acai 500 mg


 

Τα μούρα Acai, που προέρχονται από τη Βραζιλία, είναι ένα από τα πιο μοναδικά και θρεπτικά φρούτα στον πλανήτη μας. Περιέχουν φυσικά θρεπτικά συστατικά όπως ελλαγικό οξύ, ρουτίνη, ανθοκυανίνες και κατεχίνες. Αυτά τα φυσικά απαντώμενα θρεπτικά συστατικά υποστηρίζουν μια ισορροπημένη ανοσοαπόκριση και μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τον φυσιολογικό κυτταρικό μεταβολισμό ή την περιβαλλοντική έκθεση. Το προϊόν περιέχει μόνο λυοφιλοποιημένα μούρα acai χωρίς διαλύτες για την καλύτερη διατήρηση της ακεραιότητας των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στο φρέσκο acai.

 

Το Acai παρέχει το φυσικό προφίλ θρεπτικών συστατικών που βρίσκεται σε πραγματικά, ολόκληρα τρόφιμα.

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Organic Acai Palm, h υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο (φυτική πηγή) και στεατικό οξύ (φυτική πηγή).

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα:

1g - Organic Acai Palm



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 2 κάψουλες την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 100 χορτοφαγικές κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.