Σκόνη Sarsaparilla (Smilax) (500g)

Σκόνη Sarsaparilla (Smilax) (500g)

PFP07
Obecnie brak na stanie
27,67 €
rating Διαβάστε το 2 κριτικές
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 2

Το Sarsaparilla (Smilax) έχει την ικανότητα να δεσμεύει ενδοτοξίνες στο αίμα, τα οποία απελευθερώνονται από τους νεκρούς σπιροχέτες και άλλες συν-λοιμώξεις.

 

Sarsaparilla / Smilax

Λατ. Smilax glabra

Κινέζικο όνομα: Tu Fu Ling

 

 

Το Sarsaparilla (Smilax) έχει την ικανότητα να δεσμεύει ενδοτοξίνες στο αίμα, τα οποία απελευθερώνονται από τους νεκρούς σπιροχέτες και άλλες συν-λοιμώξεις. Λόγω αυτής της ιδιότητας το βότανο χρησιμοποιείται για τη μείωση της αντοχής της αντίδρασης Herxheimer. Το Sarsaparilla αυξάνει επίσης τη βιοδιαθεσιμότητα άλλων βοτάνων και φαρμάκων και δρα ως αντιοξειδωτικό. Επιπλέον, το βότανο έχει αντιρευματικές και αναλγητικές ιδιότητες και μειώνει την κατάσταση κόπωσης.

 

Plum Flower Brand ®

 

Τα προϊόντα μάρκας Plum Flower® είναι βότανα υψηλής ποιότητας που παράγονται από την Mayway Corp. Η Mayway είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εισάγει και διανέμει παραδοσιακή κινεζική ιατρική από το 1969. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP) και τα προϊόντα της δεν περιέχουν θείο διοξείδιο που επηρεάζει την ποιότητα των βοτάνων. Τα προϊόντα υψηλής καθαρότητας υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο και εργαστηριακές δοκιμές. Η μάρκα Plum Flower® είναι μία από τις μάρκες που προτείνει ο Stephen Buhner.

 

Συστατικά: Smilax glabra root powder

 

Καθαρό βάρος: 500 g

 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

 

Νέο
Sarsaparilla
rating 10
2022-03-26
Mariana
Very good
rating 10
2021-05-04
Beata

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.