Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες
Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες
Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες
Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες
Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες
Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες

Hawthorn Berry 540 mg, 100 κάψουλες

NOW54
11,48 €

Έχει επίδραση σε όλα σχεδόν τα συμπτώματα της καρδιακής νόσου: αθηροσκλήρωση, καρδιακή αρρυθμία, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, υπέρταση και περιφερική αγγειακή νόσο.

 

Hawthorn Berry 540 mg



Το Hawthorn Berry, δηλαδή το εκχύλισμα Hawthorn berry, δρα ως αποτέλεσμα της άμεσης εξάπλωσης καρδιακών παθήσεων: επιθετικότητα, καρδιακή μετάδοση, συμφορητική καρδιακή νόσο, χορηγούμενη και αποστολή περιφερειακών ρευμάτων. Ένα φυτό που μειώνει την αρτηριακή πίεση, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα, μειώνει το χαμηλότερο επίπεδο στο αίμα, προστατεύει το έργο της καρδιάς, επιβραδύνει και ομαλοποιεί τον καρδιακό παλμό

Τα μούρα Hawthorn περιλαμβάνουν τη θεωρία της παραδοσιακής χρήσης στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ως φυτικό τονωτικό. Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει εντοπίσει έναν αριθμό βιοδραστικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των OPC (ολιγομερών προκυανιδινών). Πολλά από αυτά έχει βρεθεί ότι έχουν ισχυρή δράση δέσμευσης ελεύθερων ριζών.

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα μούρων κράταιγου, υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης) και στεατικό οξύ (φυτική πηγή).


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (2 κάψουλες):



1,08 g - Κράταιγος (εκχύλισμα μούρων)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα με τα γεύματα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.