Schisandra Berries 525mg, 90 κάψουλες
Schisandra Berries 525mg, 90 κάψουλες
Schisandra Berries 525mg, 90 κάψουλες
Schisandra Berries 525mg, 90 κάψουλες

Schisandra Berries 525mg, 90 κάψουλες

SWA38
13,08 €

Το Schisandra Berries είναι 525 mg αγνών μούρων schisandra που αναζωογονούν το συκώτι και προστατεύουν τον οργανισμό από το στρες.

 

Μούρα Schisandra 525 mg

Τα μούρα Schisandra μπορούν να βοηθήσουν στη θρέψη του ήπατος. Το Schisandra, μέλος της οικογένειας των μανόλια, έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από παραδοσιακούς Κινέζους βοτανολόγους για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην υγεία. Σήμερα, χρησιμοποιείται συχνότερα ως τονωτικό του ήπατος και ως προσαρμογόνο που καταπολεμά την κόπωση και εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του στρες. Οι κάψουλες παρέχουν 525 mg αγνών μούρων σχιζάντρα, που αναζωογονούν το συκώτι και προστατεύουν τον οργανισμό από το στρες.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Σκόνη μούρων Schisandra (Schisandra chinensis) (που περιέχει 412 mg μούρων schisandra), ζελατίνη, μαλτοδεξτρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (φυτικές ίνες), στεατικό μαγνήσιο, πυρίτιο.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


525 mg - σκόνη μούρων Schisandra (Schisandra chinensis) (που περιέχει 412 mg μούρων schisandra)


Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.