Aloe Vera 25mg, 100 κάψουλες

Aloe Vera 25mg, 100 κάψουλες

SWA59
10,94 €

Η Αλόη Βέρα αυξάνει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, διεγείροντας τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αυξάνοντας την ανοσία.

 

Αλόη Βέρα 25 mg

Η Αλόη Βέρα αυξάνει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, διεγείροντας τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αυξάνοντας την ανοσία. Οι βλεννοπολυσακχαρίτες που βρίσκονται στον πολτό της αλόης είναι πολυσακχαρίτες που αποτελούν βασικό συστατικό όλων των ζωντανών κυττάρων. Βοηθούν στη διασφάλιση της σωστής ροής των σωματικών υγρών και βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το πεπτικό σύστημα και τα νεφρά, επιτρέποντας έτσι την απορρόφηση υγρών και θρεπτικών συστατικών μέσω του πεπτικού συστήματος.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Aloe Vera, σογιέλαιο, ζελατίνη, γλυκερίνη, καθαρό νερό, πυρίτιο, κερί μέλισσας.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


25 mg - Aloe Vera (συγκέντρωση 200:1 που ισοδυναμεί με 5 g τζελ φρέσκων φύλλων)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.