Pycnogenol 50 mg, 50 κάψουλες
Pycnogenol 50 mg, 50 κάψουλες
Pycnogenol 50 mg, 50 κάψουλες
Pycnogenol 50 mg, 50 κάψουλες

Pycnogenol 50 mg, 50 κάψουλες

Swanson
SWA65
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
46,72 €

Το Pycnogenol είναι ένα εκχύλισμα από το φλοιό του γαλλικού θαλάσσιου πεύκου Pinus pinaster.

 

Πυκνογενόλη 50 mg

Το Pycnogenol είναι ένα εκχύλισμα από το φλοιό του γαλλικού θαλάσσιου πεύκου Pinus pinaster. Περιέχει ένα φυσικό μείγμα αντιοξειδωτικών (περίπου 40 βιολογικά ενεργά συστατικά) με ένα ευρύ φάσμα επιδράσεων που προάγουν την υγεία στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Pycnogenol μπορεί να έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Συχνά χρησιμοποιείται για την αντι-αθηροσκληρωτική προφύλαξη και την πρόληψη του εγκεφαλικού. Υποστηρίζει τη μνήμη και τη συγκέντρωση και προλαμβάνει νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Το Pycnogenol έχει επίσης μια σειρά από άλλες ιδιότητες - μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει την όραση, βελτιώνει τη ζωτικότητα και έχει ευεργετική επίδραση στις αρθρώσεις.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Πυκνογενόλη (εκχύλισμα γαλλικού φλοιού θαλάσσιου πεύκου), κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, ρυζάλευρο, αντιπηκτικοί παράγοντες: άλατα ασβεστίου λιπαρών οξέων


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


50 mg - Pycnogenol (εκχύλισμα γαλλικού φλοιού θαλάσσιου πεύκου)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα 1 - 2 φορές την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 50 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.