Εκχύλισμα Ecklonia Cava - Τυποποιημένο 53 mg,...

Εκχύλισμα Ecklonia Cava - Τυποποιημένο 53 mg, 30 κάψουλες

Swanson
SWA70
14,68 €

Το Ecklonia Cava, που ονομάζεται επίσης ζιζάνιο paddlenose ή kaijme στα Ιαπωνικά, είναι ένα είδος βρώσιμων καφέ θαλάσσιων φυκών που βρίσκεται στα ωκεάνια νερά στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας και της Κορέας.

 

Εκχύλισμα Ecklonia Cava - Τυποποιημένο 53 mg

Το Ecklonia Cava, που ονομάζεται επίσης ζιζάνιο paddlenose ή kaijme στα Ιαπωνικά, είναι ένα είδος βρώσιμων καφέ θαλάσσιων φυκών που βρίσκεται στα ωκεάνια νερά στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας και της Κορέας. Το Ecklonia Cava έχει πλούσιες ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Το εκχύλισμα Ecklonia Cava, πλούσιο σε πολυφαινόλες, φλοροταννίνη και παράγωγα στερόλης, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση πολλών προβλημάτων υγείας. Χάρη στην παρουσία πολυφαινολών, η χρήση του μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, με αποτέλεσμα να έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με τη σειρά της, η παρουσία της φλωροταννίνης μπορεί να υποστηρίξει την εξάλειψη των προβλημάτων των μαλλιών - αποτρέπει την υπερβολική τριχόπτωση και τη φαλάκρα. Το Ecklonia Cava μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης και στη διευκόλυνση του ύπνου.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: εκχύλισμα Ecklonia Cava 80:1, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (φυτικές ίνες), υπρομελλόζη (χορτοφαγική κάψουλα), στεατικό μαγνήσιο, πυρίτιο.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


53 mg - Εκχύλισμα Ectonia cava 80:1



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 30 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.