Pau d'Arco Liquid Extract, 29,6 ml

Pau d'Arco Liquid Extract, 29,6 ml

Swanson
SWA79
Obecnie brak na stanie
17,08 €

Το Pau D'Arco Liquid Extract είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή υγρού εκχυλίσματος από τον εσωτερικό φλοιό του λαπάτσο (Tabebuia impetiginosa).

 

Υγρό εκχύλισμα Pau d'Arco

Το Pau D'Arco Liquid Extract είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή υγρού εκχυλίσματος από τον εσωτερικό φλοιό του lapacho (Tabebuia impetiginosa), με επίπεδο συγκέντρωσης DER 1:1 (Drug Extract Ratio). Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα στην καθημερινή διατροφή των ενηλίκων.

Το Lapacho μπορεί να υποστηρίξει φυσικά τη φυσιολογική ανοσία του σώματος. Επιπλέον, το φυτό συμβάλλει στη χαλάρωση και την ψυχική και σωματική ευεξία. Το Pau d'arco χρησιμοποιείται επίσης παραδοσιακά ως φυτό που υποστηρίζει τη σωστή κυκλοφορία και την αρτηριακή πίεση. Βοηθά στη διατήρηση της υγείας των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και της τριχοειδούς μικροκυκλοφορίας.

Pau d'Arco, φορέας: χορτοφαγική γλυκερίνη, κεκαθαρμένο νερό.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Κυκλοφορεί στην αγορά από το 1969. Τα προϊόντα Swanson πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις καλές πρακτικές παραγωγής (GMP). Η Swanson Health Products καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων της.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα Pau D'Arco (Tabebuia impetiginosa) (εσωτερικός φλοιός, φυτική γλυκερίνη, κεκαθαρμένο νερό.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια δόση (1/2 σταγονόμετρο, 0,5 ml):


393 mg - Εκχύλισμα Pau D'Arco (Tabebula impetiginosa) (εσωτερικός φλοιός)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1/2 σταγονόμετρο την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 29,6 ml

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.