Moringa BIO 500 mg 100 δισκία

Moringa BIO 500 mg 100 δισκία

ALI52
11,21 €

Το Moringa oleifera (Moringa oleifera) βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης (επηρεάζει θετικά τον μεταβολισμό της γλυκόζης).

 

Moringa BIO 500 mg

Το BeOrganic Moringa BIO εκχύλισμα 500 mg είναι ένα προϊόν που λαμβάνεται με τη διαδικασία εξαγωγής πολύτιμων φύλλων, γεγονός που το καθιστά μοναδικό στην αγορά οικολογικά πιστοποιημένων συμπληρωμάτων διατροφής στην Πολωνία.

Moringa oleifera, ή δέντρο χρένο, που βρίσκεται στην Ινδία, την Αφρική και τη νοτιοανατολική Ασία. Φτάνει σε ύψος έως και 10 m και χαρακτηρίζεται από ανοιχτοπράσινα φύλλα 1-2 cm, στρογγυλεμένα στην κορυφή. Ονομάζεται και «δέντρο της μακροζωίας» ή «θαυματουργό δέντρο» γιατί θεωρείται εξαιρετικά πολύτιμο και υγιές φυτό.

Το Moringa oleifera (Moringa oleifera) βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης (επηρεάζει θετικά τον μεταβολισμό της γλυκόζης).

MedicLine

Η MedicaLine στον Πολωνό κατασκευαστή της σειράς προϊόντων Aliness. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν φυσικούς συνδυασμούς που χαρακτηρίζονται από την επιρροή και το υψηλότερο φάσμα λειτουργικών ιδιοτήτων, χάρη στις οποίες είναι καλύτερα για τον οργανισμό και έχουν χαρακτήρα προαγωγής της υγείας. Η παραγωγή τους έχει εγκριθεί σύμφωνα με την αρχή της «καθαρής ετικέτας», η οποία εγγυάται τα περιττά πρόσθετα. Οι βιταμίνες της μάρκας Aliness μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς και από άτομα χωρίς γλουτένη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα Bio 4:1 από φύλλα Moringa oleifera (Moringa oleifera), πληρωτικό: ΒΙΟ ίνα ακακίας, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη.


Περιεχόμενα 1 ταμπλέτας:


500mg - οικολογικό εκχύλισμα 4:1 από φύλλα Moringa oleifera (Moringa oleifera)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη : 1 - 6 ταμπλέτες ημερησίως κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα με νερό.

Περιεχόμενο συσκευασίας : 100 ταμπλέτες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από βλαβερές επιδράσεις στο νερό, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.