• Νέο
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες
Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες

Fenugreek 500 mg, 250 κάψουλες

NOW77
19,49 €

Το Fenugreek 500 mg της Now Foods είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζει τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βοηθά στην πέψη.

 

Fenugreek 500 mg

Το Fenugreek 500 mg της Now Foods είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζει τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βοηθά στην πέψη. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει κονιοποιημένους σπόρους τριγωνέλλας, οι οποίοι λαμβάνονται από τους σπόρους του φυτού της τριγωνέλλας και είναι γνωστοί για τις ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Αυτό το προϊόν είναι φιλικό για χορτοφάγους, μη ΓΤΟ και χωρίς γλουτένη.

 

Now Foods ®

Η Now Foods®, που ιδρύθηκε το 1948, στέκεται ως μια αξιόπιστη αμερικανική μάρκα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Με τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα, η NOW Foods® τηρεί τα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για την ευημερία των πελατών της.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Βιολογική Τριγωνέλα (Trigonella foenum-graecum) (Σπόρος), υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), στεατικό οξύ (φυτική πηγή) και διοξείδιο του πυριτίου.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (2 κάψουλες):

1 g - Βιολογικό Τριγωνόφυλλο (Trigonella foenum-graecum) (Σπόρος)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Λαμβάνετε 2 κάψουλες 1 έως 3 φορές την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 250 κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.


Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.