• Νέο
Ύπνος, 90 κάψουλες
Ύπνος, 90 κάψουλες
Ύπνος, 90 κάψουλες
Ύπνος, 90 κάψουλες
Ύπνος, 90 κάψουλες
Ύπνος, 90 κάψουλες

Ύπνος, 90 κάψουλες

NOW102
21,09 €

Ο ύπνος υποστηρίζει έναν ξεκούραστο, αναζωογονητικό ύπνο.

 

Υπνος 

Το Sleep περιέχει έναν συνδυασμό εκχυλίσματος ρίζας βαλεριάνας, λυκίσκου, πασιφλόρας και GABA. Ο ύπνος είναι ένας συνδυασμός συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε το σώμα σας, ώστε να μπορείτε φυσικά να πέσετε σε έναν ξεκούραστο ύπνο. Ο ύπνος περιέχει βαλεριάνα και λυκίσκο, δύο βότανα που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να προάγουν μια ήρεμη, χαλαρή κατάσταση και να υποστηρίξουν τον αναζωογονητικό ύπνο. Το GABA είναι ένας νευροδιαβιβαστής που παράγεται φυσιολογικά στον εγκέφαλο του οποίου η λειτουργία είναι να ανακουφίζει τη νευρική ένταση.

Now Foods ®

Η Now Foods®, που ιδρύθηκε το 1948, στέκεται ως μια αξιόπιστη αμερικανική μάρκα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Με τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα, η NOW Foods® τηρεί τα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για την ευημερία των πελατών της.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας (ελάχ. 0,8% βαλερικό οξύ), λυκίσκος (εκχύλισμα 4:1) (στροβιλικά), εκχύλισμα λουλουδιών του πάθους (εναέρια μέρη) (τυποποιημένο για φλαβονοειδή Vitexin και Isovitexin), GABA (γάμα-αμινοβουτυρικό οξύ), υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), παλμιτικός ασκορβυλεστέρας και πυρίτιο.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα ( σε 1 κάψουλα ):

600 mg - Εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας (ελάχ. 0,8% βαλερενικό οξύ)

300 mg - Λυκίσκος (4:1 εκχύλισμα) (στροβιλοειδή)

200 mg - Εκχύλισμα λουλουδιών του πάθους (εναέρια μέρη) (τυποποιημένο για φλαβονοειδή Vitexin και Isovitexin)

200 mg - GABA (γάμα-αμινοβουτυρικό οξύ)

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Λαμβάνετε 1 - 2 κάψουλες 1 ώρα πριν τον ύπνο εάν είναι απαραίτητο.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.


Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα GMP

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.