• Νέο
Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100g, σκόνη
Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100g, σκόνη
Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100g, σκόνη
Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100g, σκόνη

Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100g, σκόνη

SIHO4
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
34,70 €

Το πρωτόγαλα αγελάδας περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες με τη μορφή ανοσοσφαιρινών, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν την ανοσία.

 

Πρωτόγαλα SIHO 50% IgG 100γρ

Το SIHO Colostrum είναι πρωτόγαλα από αγελάδες που εκτρέφονται στη Γαλλία, οι οποίες δεν υποβάλλονται σε αντιβιοτική θεραπεία. Το πρωτόγαλα είναι το «πρώτο γάλα» μετά τον τοκετό, και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνη. Η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζεται με τη λήψη του εντός των πρώτων 12 ωρών για τη λήψη της μέγιστης πυκνότητας ανοσοσφαιρίνης. Το πρωτόγαλα SIHO χαρακτηρίζεται από μια μοναδική περιεκτικότητα σε ανοσοσφαιρίνες - ανοσοποιητικές πρωτεΐνες: 50% IgG καθώς και: IgA, IgE, IgM, IL-1, IL-6 και IL-10, αυξητικούς παράγοντες IGF-1 και IGF-2, PRP , λακτοφερρίνη και ακόμη και L-καρνιτίνη. Υποστηρίζει την υγιή εντερική χλωρίδα και την καλή λειτουργία ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι αυξητικοί παράγοντες που βρίσκονται φυσικά στο πρωτόγαλα μπορούν να προάγουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων που διασφαλίζουν υγιές δέρμα, οστά, μύες, νεύρα και χόνδρο. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανοσία του οργανισμού.

SIHO

Η SIHO είναι μια γαλλική εταιρεία, κατασκευαστής και διανομέας φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας. Το κορυφαίο προϊόν τους SIHO Colostrum περιέχει πάνω από 50% IgG. Η εταιρεία τηρεί τις πρακτικές παραγωγής GMP.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Πρωτόγαλα αγελάδας 100%

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (5g):

0,05 g - λίπος

0,75 g - σάκχαρα

3,65 g - πρωτεΐνη

0,0375 g - αλάτι

2,5 g - IgG

0,175 g - IgA

0,115 g - IgM

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη : Αραιώστε 2 κουταλάκια του γλυκού (5g) καθημερινά σε ένα ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα (75ml).


Περιεχόμενο συσκευασίας : 100 g (για 20 μερίδες)

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.


Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.