Βιταμίνη Ε 400IU Μικτές Τοκοφερόλες - 100 κάψουλες

Βιταμίνη Ε 400IU Μικτές Τοκοφερόλες - 100 κάψουλες

SWA14
13,72 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Η βιταμίνη Ε ως μείγμα τοκοφερόλων είναι η καλύτερη αφομοιώσιμη μορφή βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα λιπαρά οξέα πριν από την οξείδωση τους.

 

Βιταμίνη Ε 400IU Μικτές Τοκοφερόλες


Η μεικτή βιταμίνη Ε Τοκοφερόλες είναι η καλύτερη αφομοιώσιμη μορφή βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα λιπαρά οξέα πριν από την οξείδωση τους. Επιπλέον, αποτρέπει την πρόωρη διάσπαση των ερυθροκυττάρων και εμπλέκεται στη μεταφορά οξυγόνου από τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Η βιταμίνη Ε έχει άμεση επίδραση στην απόδοση των μυών. Υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την κυτταρική απόκριση και βελτιώνει τη λειτουργία των Τ λεμφοκυττάρων.


Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής καταλόγων βιταμινών ιδιωτικής χρήσης στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την ορθή κατασκευαστική πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφήςΣυστατικά: Βιταμίνη Ε (D-άλφα τοκοφερόλη και μείγμα τοκοφερόλης: βήτα-τοκοφερόλη, δέλτα-τοκοφερόλη και γάμμα-τοκοφερόλη), θήκη κάψουλας: ζελατίνη, υγραντικό: γλυκερόλη, χορτοφαγικό και σογιέλαιο, καθαρό νερό.

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλες): Βιταμίνη Ε (D-άλφα τοκοφερόλη και μείγμα τοκοφερόλης: βήτα-τοκοφερόλη, δέλτα-τοκοφερόλη και γάμμα-τοκοφερόλη) - 267 mg ισοδύναμο άλφα-τοκοφερόλης

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Μία κάψουλα την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Καθαρό βάρος: 58 g - 100 κάψουλες


Αποθήκευση: Προστατέψτε από το φως, αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ημερήσιες μερίδες για την ημέρα. Η βιταμίνη Ε 400IU δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.

Νέο
Sehr gut
rating 10
2023-12-25
K.und G. Deutschland
Schnelle Lieferung, danke

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.