Εκχύλισμα Gou Teng χωρίς αλκοόλ (200 ml)

LMTG22

New product

Το εκχύλισμα χωρίς αλκοόλ Gou Teng είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που περιέχει εκχύλισμα γλυκερίνης από αγκίστρια και στελέχη Uncaria rhynchophylla.

Περισσότερο

29,10€

Περισσότερο

Gou Teng
Εκχύλισμα χωρίς αλκοόλ

 

Το εκχύλισμα χωρίς αλκοόλ Gou Teng είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που περιέχει εκχύλισμα γλυκερίνης από αγκίστρια και στελέχη Uncaria rhynchophylla .Lymeherbs

 
Συμπλήρωμα διατροφής


Συστατικά: γλυκερίνη, νερό, γάντζοι και μίσχοι Uncaria rhynchophylla .

Αναλογία ξηρού βοτάνου/έμμηνου ρύσης: 1:5

Βάμμα 200 ml παρασκευάστηκε από 40 g πρώτης ύλης.

Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη ημερήσια δόση: Uncaria rhynchophylla άγκιστρα και στελέχη - 600 mg.

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Λαμβάνετε 5 ml 3 φορές την ημέρα.Σημείωση: Η προτεινόμενη συνιστώμενη πρόσληψη είναι γενική και ΔΕΝ είναι σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Stephen Buhner. Η προτεινόμενη πρόσληψη σύμφωνα με τον Stephen Buhner είναι συνήθως πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη πρόσληψη που αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Εάν θέλετε να μάθετε τη συνιστώμενη πρόσληψη σύμφωνα με τον Stephen Buhner, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθαρό βάρος: 200 ml

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Κριτικές

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε μια κριτική

rating 10
Gou
Znakomity produkt
rating 10
Great for "liver wind"
I have only had good experiences with this shop and particularly with Gouteng (neurological lyme). Used the alcoholic tincture so far which is slightly more potent but non-alcoholic is simply a better option when the liver is taxed already. \r\n