Βιταμίνη C 500 mg, μικροδραστική 12h 100 caps

Βιταμίνη C 500 mg, μικροδραστική 12h 100 caps

ALI45
10,65 €

Η μοναδική Βιταμίνη C σε κάψουλες VEGE στην αγορά, με την καινοτομία της μικροδραστικής βιταμίνης C, βασίζεται στο προφίλ της απελευθέρωσής της.

 

Βιταμίνη C 500mg Microactive 12h

Η μοναδική Βιταμίνη C σε κάψουλες VEGE στην αγορά, με την καινοτομία της μικροδραστικής βιταμίνης C, βασίζεται στο προφίλ της απελευθέρωσής της. Αυτό το προφίλ είναι βέλτιστο και, όταν λαμβάνεται ως συμπλήρωμα το πρωί και το βράδυ, εξασφαλίζει συνεχή παροχή βιταμίνης C στον οργανισμό. Αυτή η τεχνολογική λύση αυξάνει την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων βιταμίνης C, καθώς η βιταμίνη απελευθερώνεται σε διάστημα 12 ωρών. Δεν υπάρχει κίνδυνος αποβολής περίσσειας βιταμίνης C, όπως μπορεί να συμβεί με άλλες μορφές βιταμίνης C.

 

 

MedicaLine

Η MedicaLine είναι Πολωνός παραγωγός φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά από το 2007. Η MedicaLine κατέχει την επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής Aliness. Τα προϊόντα της μάρκας Aliness περιέχουν φυσικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται από γρήγορο και υψηλό επίπεδο απορρόφησης δραστικών ουσιών. Οι βιταμίνες από την προσφορά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με δίαιτα χωρίς γλουτένη καθώς και από άτομα με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), επικάλυψη δραστικής ουσίας: τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCT), κερί καρναούμπα, κυτταρίνη, επικάλυψη κάψουλας (δεσμευτικός παράγοντας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη).

Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):

Συστατικά

Ημερήσια μερίδα (1-2 κάψουλες)

RWS-Αναφορά ημερήσιας πρόσληψης

Βιταμίνη C

500 mg -1000 mg

* 625% -1250%

(*%RWS-Αναφορά ημερήσιας πρόσληψης)

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1-2 κάψουλες την ημέρα, λαμβάνονται με το γεύμα και ξεπλένονται με νερό.
 

Περιεχόμενο: 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Προσοχή : Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.