Πρωτόγαλα Κατσίκι 500mg, 100 καπάκια

Πρωτόγαλα Κατσίκι 500mg, 100 καπάκια

ALI48
29,34 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Το Colostrum Aliness είναι ένα μείγμα πολλών συστατικών με διαφορετικές φυσικές, χημικές και βιολογικές ιδιότητες, είναι πηγή 19 εξωγενών αμινοξέων, περιέχει ανοσοσφαιρίνες, ιδιαίτερα IgG, IgM, IgA, IgE, IgD και PRP (προλίνη), λακτοφερίνη (α πρωτεΐνη από την ομάδα τρανσφερίνης) και βιταμίνες και μέταλλα.

 

Πρωτόγαλα κατσίκας 500mg

Πρωτόγαλα κατσίκας υψηλής ποιότητας 28% τυποποιημένο για περιεκτικότητα σε ξηρή ουσία, το οποίο δεν περιέχει πρωτεΐνη.

Το πρωτόγαλα, γνωστό και ως πρωτόγαλα ή πρωτόγαλα, λαμβάνεται από το αγελαδινό γάλα. Το πρωτόγαλα είναι μια ουσία που εκκρίνεται από τους μαστικούς αδένες, οι οποίοι απελευθερώνονται κατά την τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης μέχρι τη στιγμή του τοκετού. Έχει χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Η σύνθεσή του είναι διαφορετική από το γάλα που λαμβάνεται αργότερα. Αυτά έχουν υποβληθεί σε συγκεκριμένες τιμές και ανοσοσφαιρίνες (συμπεριλαμβάνονται επίσης).

Το Colostrum Aliness είναι ένας συνδυασμός πολλών βασικών, διαθέσιμων και βιολογικών συστατικών, υπάρχουν 19 εξωγενή αμινοξέα, περιέχει ανοσοσφαιρίνες, ιδιαίτερα IgG, IgM, IgA, IgE, IgD και PRP (προλίνη), λακτοφερρίνη (πρωτεΐνη από την ομάδα τρανσφερρίνης) και στοιχεία και ορυκτά.

Περιεκτικότητα σε συστατικά βιταμινών - τα κύρια B1, B2, B6, C, E και A.

Περιεκτικότητα σε μέταλλα - κυρίως φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και νάτριο

Η σύνθεση του πρωτογάλακτος αλλάζει με το χρόνο από την παραγωγή. Ο αριθμός των συστατικών μειώνεται υπέρ των σακχάρων και των λιπιδίων που περιέχουν ενεργειακά υλικά.

Στο πρωτόγαλα υπάρχει λακτόζη (ζάχαρη γάλακτος), αλλά η περιεκτικότητά της είναι πολύ πιο διαθέσιμη από ό,τι στο μεταγενέστερο γάλα. Αυτό είναι αρκετό για να παρέχει πηγές ενέργειας και να ρυθμίζει τη σύνθεση και τη δραστηριότητα της εντερικής μικροχλωρίδας (λόγω της διάσπασης της λακτόζης για κατανάλωση γάλακτος).

Ωστόσο, η ποσότητα ζάχαρης γάλακτος στο πρωτόγαλα που συλλέγεται μέσα σε λίγες ώρες μετά τη χρήση είναι τόσο μικρή που δεν εμφανίζεται σε άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη.

MedicLine

Η MedicaLine στον Πολωνό κατασκευαστή της σειράς προϊόντων Aliness. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν φυσικούς συνδυασμούς που χαρακτηρίζονται από την επιρροή και το υψηλότερο φάσμα λειτουργικών ιδιοτήτων, χάρη στις οποίες είναι καλύτερα για τον οργανισμό και έχουν χαρακτήρα προαγωγής της υγείας. Η παραγωγή τους έχει εγκριθεί σύμφωνα με την αρχή της «καθαρής ετικέτας», η οποία εγγυάται τα περιττά πρόσθετα. Οι βιταμίνες της μάρκας Aliness μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς και από άτομα χωρίς γλουτένη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Πρωτόγαλα κατσίκας (αποξηραμένο πρωτόγαλα κατσίκας) που περιέχει 28% ανοσοσφαιρίνη [IG], μικροκρυσταλλική κυτταρίνη: πληρωτικό, κέλυφος κάψουλας: (ουσία: Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη).

Περιεχόμενα 1 κάψουλας: Πρωτόγαλα κατσίκας 28% GI 500 mg, Ανοσοσφαιρίνες 140 mg

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη : 1 έως 2 κάψουλες ημερησίως, πριν από το γεύμα, με νερό.

Καθαρό βάρος : 100 κάψουλες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από βλαβερές επιδράσεις στο νερό, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.