• Νέο
Εκχύλισμα κανέλας 250 mg, 90 κάψουλες

Εκχύλισμα κανέλας 250 mg, 90 κάψουλες

Swanson
SWa130
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
7,07 €

Το εκχύλισμα κανέλας περιέχει έως και 250 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος φλοιού κανέλας.

 

Εκχύλισμα κανέλας 250 mg

Το Cinnamon Extract περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα κανέλας σε κάθε κάψουλα σε συγκέντρωση 4:1. Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη βοτανοθεραπεία για την υποστήριξη της υγιούς πεπτικής λειτουργίας και την υποστήριξη υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής. Ο φλοιός κανέλας πιστεύεται ότι έχει πολλά πιθανά οφέλη για την υγεία, όπως η προαγωγή της υγείας της καρδιάς, η βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου και η υποστήριξη υγιών επιπέδων αρτηριακής πίεσης.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα κανέλας, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας: άλατα ασβεστίου λιπαρών οξέων.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):

250 mg - εκχύλισμα κανέλας 4:1

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα. Πρέπει να λαμβάνεται με νερό.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.