Στέβια Nutramedix 30 ml
Στέβια Nutramedix 30 ml
Στέβια Nutramedix 30 ml
Στέβια Nutramedix 30 ml
Στέβια Nutramedix 30 ml
Στέβια Nutramedix 30 ml

Στέβια Nutramedix 30 ml

CWD09-30
18,37 €

Η στέβια είναι ένα εκχύλισμα από Stevia rebaudiana. Η στέβια χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης. Δεν αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα ούτε συμμετέχει στη διαδικασία εναπόθεσης λίπους.

 

Stevia Sweet Herb

Η στέβια είναι ένα εκχύλισμα από Stevia rebaudiana. Η στέβια χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ζάχαρης. Δεν αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα ούτε συμμετέχει στη διαδικασία εναπόθεσης λίπους. Το εκχύλισμα στέβιας έχει επίσης αντιμικροβιακή δράση κατά του Borella και του βιοφίλμ καθώς και ευρύ φάσμα αντιμυκητιακής και αντιοξειδωτικής δράσης. Το Stevia Sweet Herb περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Cowden και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα από το Πρωτόκολλο Cowden.

Συμπλήρωμα διατροφής

Nutramedix ®

Η Nutramedix είναι ένας Αμερικανός παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής που δραστηριοποιείται στην αγορά των ΗΠΑ από το 1993. Παράγει υψηλής ποιότητας βιοενεργά φυτικά εκχυλίσματα με βάση την πατενταρισμένη μέθοδο εκχύλισης. Τα προϊόντα της Nutramedix χαρακτηρίζονται από υψηλή δραστικότητα και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Συστατικά: Εκχύλισμα φύλλων Stevia rebaudiana, μεταλλικό νερό, αιθανόλη (20-24)%.

Χρήση: Προσθέστε 3 ή περισσότερες σταγόνες σε φαγητό ή ποτό. Σε περίπτωση μικροβιακής μόλυνσης χρησιμοποιήστε 30 σταγόνες, δύο φορές την ημέρα. Ανακινήστε τη φιάλη πριν τη χρήση.

Καθαρό βάρος: 30 ml

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.