Περμαλίνη (20 φακελάκια)

Περμαλίνη (20 φακελάκια)

PileJe
MED04
34,64 €

Το Permealine Integral είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε L-γλουταμίνη, ινουλίνη, βιταμίνη Α και ψευδάργυρο. Προωθεί την αναγέννηση του εντερικού βλεννογόνου και βελτιώνει τη λειτουργία του.

 

Περμαλίνη

 

Η permealine είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε L-γλουταμίνη, ινουλίνη, βιταμίνη Α και ψευδάργυρο. Προωθεί την αναγέννηση του εντερικού βλεννογόνου και βελτιώνει τη λειτουργία του. Το Permealine Integral συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και των βλεννογόνων καθώς και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

 

Συνιστάται συμπλήρωση με Permealine για:

 

  • καταστάσεις χρόνιας δυσβολίας,
  • το σύνδρομο διαρροής εντερικών αλλεργιών και γαστρεντερικής δυσανεξίας.

 

 

Συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε σε επιστημονική βάση.

 

PiLeJe

 

Το Groupe PiLeJe είναι μια γαλλική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1991. Το PiLeJe προσφέρει μόνο προϊόντα φυσικής προέλευσης σε δόσεις σύμφωνα με τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου σώματος και χαρακτηρίζεται από τη βέλτιστη αφομοίωση του γαστρεντερικού σωλήνα.

 

Συστατικά: Ινουλίνη, δεξτρίνη, L-γλουταμίνη, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Camellia sinensis (φύλλα), μαλτοδεξτρίνη (φορέας), βιταμίνη Α (βήτα καροτένιο), κιτρικό οξύ (ρυθμιστής οξύτητας), γλυκονικός ψευδάργυρος, εκχύλισμα Stevia φύλλα rebaudiana (γλυκαντικό).

 

Καθαρό βάρος: 90 g - 20 φακελάκια

 

Χρήση: Διαλύστε το φακελάκι σε ένα ποτήρι νερό (150 ml) και πάρτε μία φορά την ημέρα ή διαιρέστε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε δύο δόσεις με δύο κύρια γεύματα. Η διάρκεια των συμπληρωμάτων είναι 14 ημέρες. Συνιστάται να επαναλάβετε τη θεραπεία.

 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

 

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες μερίδες για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης διατροφής.

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.