Shilajit - μούμια Ιμαλαΐων 400mg

Shilajit - μούμια Ιμαλαΐων 400mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
11,99 €

Shilajit (Mumio) τυποποιημένο σε 20% φουλβικό οξύ

 

Shilajit - μούμια Ιμαλαΐων 400mg

Το Mumio, που ονομάζεται επίσης Shilajit, είναι μια ουσία που μοιάζει με μαύρο-καφέ ρητίνη που εμφανίζεται φυσικά σε σχισμές βράχων σε ορισμένες οροσειρές. Είναι φτιαγμένο από υπολείμματα φυτών, φυκιών και λειχήνων που βρίσκονται στις γωνίες και τις σχισμές των βράχων των βουνών, όπου με την πάροδο του χρόνου, ως αποτέλεσμα φυσικών βιολογικών αλλαγών, μετατρέπονται σε μούμιο πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά που προάγουν την υγεία. Μεταξύ των πολυάριθμων ενεργών συστατικών του mumio, μερικά από τα πιο σημαντικά είναι τα φουλβικά οξέα. Επιπλέον, περιέχει και πολλές άλλες βιολογικά δραστικές ουσίες, όπως φωσφολιπίδια, τριτερπένια και φαινολικά οξέα. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει το ουροποιητικό σύστημα, έχει θετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα, έχει θετική επίδραση στο φυσιολογικό σωματικό βάρος, υποστηρίζει τις σεξουαλικές λειτουργίες, βοηθά στη διατήρηση ενός φυσιολογικού εμμηνορροϊκού κύκλου, ενισχύει τα οστά και τις αρθρώσεις, υποστηρίζει το μυαλό και τη γνωστική λειτουργία λειτουργεί και έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

MedicLine

Η MedicaLine στον Πολωνό κατασκευαστή της σειράς προϊόντων Aliness. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν φυσικούς συνδυασμούς που χαρακτηρίζονται από την επιρροή και το υψηλότερο φάσμα λειτουργικών ιδιοτήτων, χάρη στις οποίες είναι καλύτερα για τον οργανισμό και έχουν χαρακτήρα προαγωγής της υγείας. Η παραγωγή τους έχει εγκριθεί σύμφωνα με την αρχή της «καθαρής ετικέτας», η οποία εγγυάται τα περιττά πρόσθετα. Οι βιταμίνες της μάρκας Aliness μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς και από άτομα χωρίς γλουτένη.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα Mumio (shilajit) τυποποιημένο σε 20% φουλβικά οξέα, κέλυφος κάψουλας (δεσμευτική ουσία: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη).

Περιεχόμενα 1 κάψουλας: 400 mg εκχύλισμα Mumio (shilajit 20%), συμπεριλαμβανομένων 80 mg φουλβικών οξέων.

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη : 1 κάψουλα μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Περιεχόμενο συσκευασίας : 90 κάψουλες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από βλαβερές επιδράσεις στο νερό, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.


Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση σερβιρίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.