BroccoRaphanin® Activated - Ενεργό εκχύλισμα...

BroccoRaphanin® Activated - Ενεργό εκχύλισμα σπόρων μπρόκολου, 60 kapsułek Vege

KEN04
22,69 €

Το BroccoRaphanin® Activated είναι ένα καινοτόμο προϊόν μπρόκολου που λαμβάνεται από μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποικιλία πρώτης ύλης. Περιέχει υψηλά επίπεδα γλυκοραφανίνης, μια φυσική ένωση που υποστηρίζει τη λειτουργία των κυττάρων.

 

BroccoRaphanin® Activated - Ενεργό εκχύλισμα σπόρων μπρόκολου

Το BroccoRaphanin® Activated είναι ένα καινοτόμο προϊόν μπρόκολου που λαμβάνεται από μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποικιλία πρώτης ύλης. Περιέχει υψηλά επίπεδα γλυκοραφανίνης, μια φυσική ένωση που υποστηρίζει τη λειτουργία των κυττάρων. Περιέχει επίσης σταθερή μυροσινάση, η οποία είναι υπεύθυνη για τις αντιδράσεις που μετασχηματίζουν τα ενεργά συστατικά. Η μυροσινάση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ένζυμο που βρίσκεται στο μπρόκολο, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή σουλφοραφάνης.

Kenay ® AG

Η Kenayag είναι μια πολωνική εταιρεία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορεί στην αγορά από το 1991. Τα προϊόντα Keney® AG περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης από βιολογική γεωργία.

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: παράγοντας διόγκωσης: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; εκχύλισμα σπόρων μπρόκολου (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), τυποποιημένο για περιεκτικότητα σε γλυκοραφανίνη: 10%, κάψουλα: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):

Εκχύλισμα σπόρων μπρόκολου (Brassica oleracea var. italic) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

συμπεριλαμβανομένων: - γλυκοραφανίνη: 10% 20 mg

Ένζυμο μυροσινάση 17,7 μΜ/g

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 60 κάψουλες

Αποθήκευση: Προστατεύεται από το φως, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος απρόσιτο για μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.