Άοσμο σκόρδο 1000mg, 100 κάψουλες

Άοσμο σκόρδο 1000mg, 100 κάψουλες

PRT02
6,51 €
rating Διαβάστε την κριτική
Μέση βαθμολογία: 10/10 Αριθμός κριτικών: 1

Το σκόρδο υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο περιέχει τη φυσική ουσία που ονομάζεται Allicin και έχει ισχυρές αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

 

Άοσμο σκόρδο

 

Το σκόρδο υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σκόρδο περιέχει τη φυσική ουσία που ονομάζεται Allicin και έχει ισχυρές αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Επιπλέον, υποστηρίζει τη σωστή κυκλοφορία και έχει αντιοξειδωτική δράση. Το σκόρδο βοηθά επίσης στην ομαλοποίηση της χοληστερόλης στο αίμα.

 

Puritan's Pride®

 

Το Puritan's Pride® είναι ένας Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή συμπληρωμάτων μάρκας Puritan's Pride® είναι υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της Puritan's Pride® κατασκευάζονται σύμφωνα με την Good Manufacturing Practice (GMP).

 

 

Συμπλήρωμα διατροφής

 

Συστατικά: Εκχύλισμα άοσμου σκόρδου (Allium sativum) (εκχύλισμα 100: 1, ισοδύναμο των 1000 mg (1 g) φρέσκων βολβών σκόρδου).

Περιεχόμενο σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (2 κάψουλες): Εκχύλισμα άοσμου σκόρδου (Allium sativum) - 20 mg

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1-2 δισκία την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος

 

Καθαρό βάρος: 22 g - 100 κάψουλες

 

Χρήση: Πάρτε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

 

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο μέρος για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

 

Νέο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.