Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες
Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες
Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες
Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες
Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες
Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες

Σκόρδο 5000, 90 ταμπλέτες

NOW33
21,09 €

Το σκόρδο που περιέχεται στο Garlic 5000 είναι τυποποιημένο για τη λήψη αλλισίνης και πρόδρομων ουσιών αλλισίνης, οι οποίες μετατρέπονται σε αλισίνη όταν καταποθούν.

 

Σκόρδο 5000

 

 

Το σκόρδο που περιέχεται στο Garlic 5000 είναι τυποποιημένο για τη λήψη αλλισίνης και πρόδρομων ουσιών αλλισίνης, οι οποίες μετατρέπονται σε αλισίνη όταν καταποθούν. Είναι εντερική επικάλυψη έτσι ώστε να λαμβάνει χώρα η μετατροπή στο ανώτερο έντερο για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απορρόφηση ενώ αποτρέπεται η απελευθέρωση της έντονης οσμής σκόρδου στο στομάχι. Τα επίπεδα προδρόμου αλλισίνης λαμβάνονται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας που διατηρεί το σκόρδο υγρό. Αυτή η διαδικασία διατηρεί τις πρόδρομες ενώσεις της αλισίνης διατηρώντας παράλληλα όλη τη φυσική ομορφιά του φρέσκου σκόρδου. Απολαύστε τα οφέλη αυτής της ταμπλέτας σκόρδου με ελεγχόμενη οσμή!

Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Allium sativum, m μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, εντερική επικάλυψη, νατριούχος κροσκαρμελλόζη, στεατικό οξύ (φυτική πηγή), στεατικό μαγνήσιο (φυτική πηγή) και διοξείδιο του πυριτίου.



Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα:

500mg - Σκόρδο με ελεγχόμενη οσμή

(Allium sativum) (κρεμμύδι)

(ελάχ. 5000 mcg αλλισίνης ανά δισκίο)

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 ταμπλέτες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.