Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες
Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες
Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες
Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες
Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες
Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες

Εκχύλισμα σπόρων σέλινου, 60 κάψουλες

NOW61
19,49 €

Το εκχύλισμα σπόρων σέλινου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βιοδραστικών ενώσεων, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών φθαλιδίων όπως το 3-n-βουτυλοφθαλίδιο (3nB). Το 3nB έχει μελετηθεί εκτενώς για την ικανότητά του να υποστηρίζει την αγγειακή υγεία, ιδιαίτερα στον εγκέφαλο.

 

Εκχύλισμα σπόρων σέλινου

 

Το εκχύλισμα σπόρων σέλινου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βιοδραστικών ενώσεων, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών φθαλιδίων όπως το 3-n-βουτυλοφθαλίδιο (3nB). Το 3nB έχει μελετηθεί εκτενώς για την ικανότητά του να υποστηρίζει την αγγειακή υγεία, ιδιαίτερα στον εγκέφαλο. Το προϊόν περιέχει εκχύλισμα σπόρων ιπποκαστανιάς, το οποίο από καιρό είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την υγιή αγγειακή λειτουργία. Εκχύλισμα κράταιγου με πολλαπλά φαινολικά συστατικά έχει επίσης προστεθεί για να συμπληρώσει αυτή τη φόρμουλα.


Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, Hawthorn, Υπρομελλόζη (κάψουλα κυτταρίνης), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό οξύ (φυτική πηγή) και διοξείδιο του πυριτίου.

Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


  • 200 mg - Εκχύλισμα αγριοκάστανου (Aesculus hippocastanum) (σπόροι/καρποί) (Τυποποιημένο ώστε να περιέχει τουλάχιστον 20% εσκίνη)
  • 100 mg - Εκχύλισμα ελαίου σε σκόνη από σπόρους σέλινου (Apium Graveolens)
  • 25 mg - Εκχύλισμα Κράταιγου (φύλλων και λουλουδιών) (Τυποποιημένο ώστε να περιέχει τουλάχιστον 1,8% βιτεξίνη-2”-Ο-ραμνοσίδη)


Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 60 κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.