Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες
Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες
Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες
Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες
Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες
Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες

Λουτεΐνη 10 mg, 120 μαλακές κάψουλες

NOW62
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
22,16 €

Η λουτεΐνη είναι μια πορτοκαλοκόκκινη καροτενοειδής χρωστική ουσία που παράγεται από τα φυτά και βρίσκεται στη διατροφή σε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά.

 

Λουτεΐνη 10 mg

 

Η λουτεΐνη είναι μια πορτοκαλοκόκκινη καροτενοειδής χρωστική ουσία που παράγεται από τα φυτά και βρίσκεται στη διατροφή σε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Στο σώμα, η λουτεΐνη είναι μια από τις κυρίαρχες χρωστικές ουσίες που συγκεντρώνονται στην ωχρά κηλίδα - μια εξειδικευμένη περιοχή του ματιού που είναι υπεύθυνη για την κεντρική όραση. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι καθιζάνει στο δέρμα. Ο λειτουργικός ρόλος της λουτεΐνης σε αυτούς τους ευαίσθητους ιστούς είναι να προστατεύει από την παραγωγή ελεύθερων ριζών που προκαλείται από το ηλιακό φως.


Now Foods ®

Η Now Foods ® είναι Αμερικανός παραγωγός και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής. Λειτουργεί στην αγορά από το 1948. Η εταιρεία Now ® έχει πολυετή πείρα και τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα καλής παραγωγικής πρακτικής (GMP), χάρη στην οποία τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας εκτιμωμένος.

 

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Λουτεΐνη, κάψουλα Softgel [βόεια ζελατίνη (χωρίς ΣΕΒ), γλυκερίνη, νερό, βιολογικό χρώμα καραμέλας], βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και διοξείδιο του πυριτίου.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 μαλακή γέλη):


10 mg - Λουτεΐνη

 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα gel ημερησίως με ένα γεύμα που περιέχει λίπος.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 120 μαλακές κάψουλες

Αποθήκευση: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο (αντικατάσταση) μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.