Relora - Πατενταρισμένο εκχύλισμα Magnolia &...

Relora - Πατενταρισμένο εκχύλισμα Magnolia & Phellodendron 250 mg, 90 κάψουλες

SWA53
33,10 €

Πατενταρισμένο εκχύλισμα μανόλιας και κοραλλιών που βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια του στρες.

 

Relora - Πατενταρισμένο εκχύλισμα Magnolia & Phellodendron 250mg

Πατενταρισμένο εκχύλισμα μανόλιας και κοραλλιών που βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια του στρες.

Υπό το στρες, το σώμα μας απελευθερώνει ορμόνες του στρες, κυρίως κορτιζόλη, η οποία μπορεί όχι μόνο να αυξήσει την όρεξη, αλλά και να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα αποθηκεύει και μεταβολίζει τον λιπώδη ιστό. Το Relora καταπραΰνει τις επιδράσεις των ορμονών του στρες, επηρεάζοντας θετικά το σώμα και το μεταβολισμό του.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Relora® Ιδιόκτητο μείγμα πατενταρισμένων, τυποποιημένων εκχυλισμάτων Magnolia officinalis (φλοιός) και Phellodendron amurense (φλοιός), προζελατινοποιημένο άμυλο, ζελατίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (φυτικές ίνες), άμυλο καλαμποκιού, παλμιτικός ασκορβυλεστέρας.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 κάψουλα):


250 mg - Relora® ιδιόκτητο μείγμα πατενταρισμένων, τυποποιημένων εκχυλισμάτων από Magnolia officinalis (φλοιός) και Phellodendron amurense (φλοιός)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κάψουλα την ημέρα.

Περιεχόμενο συσκευασίας: 90 κάψουλες

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Product added to wishlist
Product added to compare.