Υγρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, 29,6 ml

Υγρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, 29,6 ml

SWA55
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
21,09 €

Το υγρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με τη μορφή εκχυλίσματος περιέχει πολύ υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους και διεγείρουν τη λιπόλυση (καύση λιπώδους ιστού) στο σώμα.

 

Υγρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το υγρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με τη μορφή εκχυλίσματος περιέχει πολύ υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους και διεγείρουν τη λιπόλυση (καύση λιπώδους ιστού) στο σώμα. Το παρασκεύασμα είναι τέλειο για χρήση σε ώρες προπόνησης.

Swanson ®

Η Swanson Health Products είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής και διανομέας συμπληρωμάτων διατροφής που ιδρύθηκε το 1969. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός λιανοπωλητής καταλόγου βιταμινών στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Κατασκευαστική Πρακτική (GMP).

Συμπλήρωμα διατροφής

Συστατικά: Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού 1:1 (Camellia sinensis) (φύλλο) (τυποποιημένο σε 7,5% πολυφαινόλες), φυτική γλυκερίνη, καθαρό νερό.


Περιεκτικότητα σε συνιστώμενη ημερήσια μερίδα (1 σταγονόμετρο):


1g - Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού 1:1 (Camellia sinensis) (φύλλο) (τυποποιημένο σε 7,5% πολυφαινόλες)



Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 σταγονόμετρο την ημέρα

Περιεχόμενο συσκευασίας: 29,6 ml

Αποθήκευση: Αποθηκεύστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη μερίδα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.